Με πείρα και εξειδίκευση στο service από το 1989
   
 

Εταιρεία

 
     
 


 

 

Το "Bike center" ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2006, και ανήκει στον Πέτρο Μπακόπουλο. Είναι μια από τις ποιο δυναμικά αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στο χώρο του ποδηλάτου και οτιδήποτε γύρω από αυτό και τον ποδηλάτη . Σήμερα η εταιρεία διαθέτει τμήμα λιανικής πώλησης ποδηλατών, ανταλλακτικών και ρουχισμού για τον ερασιτέχνη και επαγγελματία ποδηλάτη.

Στόχος μας είναι η ικανοποίηση της ανάγκης του ποδηλάτη, ώστε να νιώθει ευχαριστημένος σε κάθε του επαφή, προπόνηση, αγώνα, βόλτα με το ποδήλατό του.

Υπεύθυνος πωλήσεων είναι o Πέτρος Μπακόπουλος, γνώστης της ποδηλασίας, αθλητής αρκετών ετών , (1989-1995), πρωταθλητής Ελλάδος το 1992, διπλωματούχος προπονητής ποδηλασίας από το 1997. Συνεργάζεται με εμπορικές επιχειρήσεις που σχετίζονται με την ποδηλασία από το 1991. Είναι επίσης, Τεχνικός Συνεργάτης των Εθνικών Ομάδων Δρόμου, Πίστας και Ορεινής Ποδηλασίας της Ε.Ο.Ποδηλασίας.

Είναι προπονητής του ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΠΑΤΡΩΝ από το 1995, ενός από τα κορυφαία ποδηλατικά σωματεία της Ελλάδος, και προμηθευτής αρκετών σωματείων. Συμμετέχει ενεργά σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, ως τεχνική υποστήριξη σε αγώνες ποδηλασίας, ειδικότερα σε αγώνες Mountain-bike. Υποστηρίζει επίσης την διοργάνωση λαϊκών ποδηλατικών αγώνων σε όλη την περιοχή της Αχαΐας.

Σε περίπτωση κάποιας απορίας, μην διστάσετε να μας συμβουλευτείτε. Θα χαρούμε ιδιαίτερα, να είμαστε αυτοί που θα σας βοηθήσουμε, ώστε να επιλέξετε τα ιδανικότερα για εσάς προϊόντα.